maanantai 10. marraskuuta 2014

Kauden 2014 päätössummeri!

Sitten on saatu tämä kausi taputeltua. Viimeisen kisan arvosana ei kovin korkealle nouse. Syy tähän on selvä, en päässyt omalle tasolle kuin paikotellen. Ja varsinkin kahden ekan kierroksen heikot esitykset teki tehtävästä lähes mahdottoman, vaikka loppuun asti painoin! Eilen sain hyvän vireen päälle, pelaten 67 lyöntiä ja tänään sama jatkui etuysillä. Tänään olisi vaadittu tulos -7 suoraan jatkopaikkaan. Putteri ei kuitenkaan suostunut yhteistyöhön hyvistä paikoista huolimatta ja tyytyminen oli kotiinpaluuseen. Matkaan jäi kuitenkin ensi kaudelle Challenge Tour kategoria 18, jolla kuulemma tänä vuonna oli päässyt mukaan kymmeneen kisaan. Tarkottaa kuitenkin sitä että pitää olla valmis viime hetken lähtöihin. Mutta mikä ettei!

Tämä oli yksi kisa muiden joukossa, mutta kun katson kauden kokonaisuutta on kehitys ehdottomasti ollut ylöspäin. Kierroskeskiarvo tuli melkein lyönnillä alaspäin alkaen nyt luvulla 71! Tärkeintä tässä on kuitenkin että peli kehittyisi ja menisi eteenpäin. Siinä mielessä kausi 2014 saa hyvän arvosanan.

Huomenna paluu Suomeen, ja mahdollisesti ensi viikolla tämän kauden purku valmentajien kanssa. Tämän jälkeen on aika suunnata katseet ensi kauteen. Ja ennenkuin ensi kauden treenit lähtee käyntiin on aika huilata pari kolme viikkoa!

Terveisin

Henkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti