tiistai 13. tammikuuta 2015

Paluu kilpailuihin

Tervehdys Malagasta! Saavuttiin tänne aurinkorannikolle perjantaina, minkä jälkeen ollaan ehditty jo ottaa hyvin tuntumaan pelaamiseen. Melkein parin kuukauden hallitreenaamisen jälkeen menee taas hetki päästä kunnolla kiinni ruoholla pelaamiseen. Etenkin perusasiat ovat isossa roolissa, suuntaaminen, alkuasento yms. Olenkin työskennellyt pelkästään niiden parissa. Täytyy myös sanoa että uudet välineet on tuntuneet tosi hyviltä.

Huomenna pääsee testaamaan tämän hetken pelikuntoa kun Atalaya Golfissa käynnistää kahden päivän mittainen Gecko Pro Tourin kisa. Se antaa varmasti hyvää osviittaa siitä mitä tulee jatkossa harjoittelussa painottaa. Pelaan vielä toisen kisan ensi viikolla. Huomenna tavoite pitää homma yksinkertaisena ja nauttia taas kisaamisesta. Alta löytyvästä linkistä pääsee seuraamaan tuloksia.

Lähtöajat/tulosseuranta

- Henkka

2 kommenttia:

 1. Kiitos livescore-linkistä ja tsemii huomiseen!

  Tänne pitää näköjään olla jotku tunnarit nykysin... oonko spämmänny liikaa? :)

  /Aki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näköjään pitää, sulla on ainekin tunnistettava tunnari. Katoin eka et kuka Rodriquez on laittanut roskapostii :D ei antaa palaa vaan, hyvä että tulee elämää tänne viestikenttiin.

   Poista