tiistai 24. helmikuuta 2015

Huilia

Lakes Openin viimeinen kierros pelattiin eilen. Pääsin jo tokassa ryhmässä liikkeelle. Ensimmäiset viisi reikää mentiin sellaisessa tuulessa ettei hattu meinannut pysyä päässä. Sen jälkeen kilpailu keskeytettiin, koska pallot ei pysynyt enään greeneillä paikoillaan. Olin siihen mennessä tehnyt yhden birdien ja tuplan. Parin tunnin tauon jälkeen pelejä päästiin jatkamaan tyynemmässä säässä. Pelasikin ihan hyvää peliä, ainoastaan putit ei uponnut ja sen takia korttiin merkittiin myös bogeja.

Päivän tulos 74(+3) ei todellakaan tyydyttänyt, ja loppusijoitus jäi päälle kolmenkymmenen. Sopivasti jäi hampaankoloon ja koitetaan ylihuomenna torstaina käynnistyvässä Hills Openissa olla terävämpänä.

Tänään myrskytuuli on jatkunut täällä, ja sen takia jäi myös päivän punttitreenin tekemättä. Mutta on ollut hyvin aikaa lepäillä ja tehdä muuta. Käytiin ostoskeskuksessa pyörimässä ja iltapäivällä meillä oli hyvät padelottelut. Siinä on muuten hauska laji, jos joku ei vielä ole kokeillut, suosittelen lämpimästi. Padeltennistä pelataan pleksikopissa vähän tennis sääntöjen puitteissa mutta niin että pleksejä voi käyttää hyväkseen.

Huomenna kevyt treenipäivä, ja torstaina valmis uuteen kisaan!

-Henkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti