tiistai 17. helmikuuta 2015

Kunnon kohotusta

Edellisestä reissusta on vierähtänyt aikaa, ja uusi reissu odottaa kulman takana. Tässä noin kuukauden jakson aikana kotona on ollut hyvää aikaa  kohottaa fysiikkapuolen ominaisuuksia. Kuntosalin puolella olen jatkanut maksimivoima jaksoa, joka tulee nyt vaihtumaan nopeusvoimaan. Samalla olen myös tehnyt kestävyysharjoittelua, hiihdon ja luistelun muodossa. Voimatasot ovat nousseet, kuitenkin niin että liikkuvuus on säilynyt. Tulevien kuukausien aikana on tarkoitus nopeusvoimaharjoitteilla saada lihaksii räjähtävyyttä.

Ne ketkä ovat käyneet NGA:n hallilla ovat huomanneet minut tiskin toiselta puolelta, työtehtävissä. Olen tehnyt pari vuoroa viikossa, mikä on ollut mukavaa hommaa. Ehtinyt siinä samalla harjoittelemaan hyvin.

Huomenna keskiviikkona lähden kuukaudeksi Barcelonaan. Tämän jakson aikana pelaan neljä Nordic Leaguen kilpailua, ensin Lumine Golfissa kaksi kilpailua ja maaliskuun puolella kaksi kilpailua PGA Catalonyassa. Aikaa harjoittelulle jää myös reilusti, joten tämä matka tulee samalla toimimaan valmistavana leirinä tuleviin koitoksiin.

Into piukeena odotan tulevaa, kivaa päästä taas tositoimiin myös kisojen muodossa. Ensimmäinen kilpailu alkaa lauantaina 21. päivä.

- Henkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti