maanantai 9. maaliskuuta 2015

Uusi paikka, uudet kisat

Ajettiin sunnuntaina Tarragonasta tänne pohjoisempaan, tarkemmin sanottuna Gironaan. Paikka on PGA Catalonya, joka ei ole pelkästään Espanjan parhaimmistoa vaan myös koko Euroopan. Resortti josta löytyy huikeat puitteet harjoittelemiselle sekä kaksi maailmanluokan kenttää. Eikä tämä kentän vieressä oleva hotellikaan paljoa toivomisen varaa jätä. Joten olosuhteet ovat kohdillaan.

Eilen pelattiin kentistä se haastavampi eli Stadium course. Suoria ja tarkkoja lyöntejä vaativa kenttä, joka myös mittaa lähipelitaidot sen muodokkailla ja liukkailla viheriöillä. Yksi parhaimmista kentistä joita olen pelannut, nimenomaan siksi että se on reilulla tavalla haastava. Tähän kun lisää visuaaliset hienoudet, paketti on valmis.

Mulla oli monta päivää putkeen pitkiä treenipäiviä takana, joten päätin tänään huilata. Kävin aamupäivällä vaan kävelemässä toisen kentän (Tour course), ja lyömässä muutaman pallon rangella.

Oma peli on ollut paikoitellen hyvää, mutta itseäni se ei ole vielä tyydyttänyt. Työtä vielä riittää, mutta nyt kisaan lähden pelaamaan omaa tämän hetken parasta peliäni. Se tuo sieltä sitten sen tuloksen kun tuo, mutta jos voin kisan jälkeen sanoa että pelasin omalla parhaalla mahdollisella tavalla, voin olla tyytyväinen.

Huomenna pelaan Stadium coursen, lähtöaikani on klo. 8.30.

-Henkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti