lauantai 11. huhtikuuta 2015

Harjoittelujakso


Viime reissusta on kulunut kolmen viikon verran, tänä aikana ensin palauttelin edellisen reissun kuormia ja nyt olen harjoitellut hyvin. Viimeisen parin viikon aikana olen tehnyt paljon fysiikkaa, olen tehnyt nopeusvoimaa jolla haetaan kroppaan räjähtävyyttä. Koska se on juuri se ominaisuus jota tarvitaan itse lyöntisuorituksessa. Myös hapenottokykyä olen kehittänyt intervallityyppisten lenkkien kautta. Nämä kaikki harjoitukset tähtäävät mm. parempaan suoritusvarmuuteen, nopeampaan palautumiseen, parempaan jaksamiseen/keskittymiseen jne jne.. Ne ovat ominaisuuksia joita yritän kokoajan kehittää, mutta näin kisojen ulkopuolella niille jää enemmän aikaa. Kisojen aikana koitan vähintään pitää näitä ominaisuuksia yllä.


Lajipuolella olen harjoitellut paljon wedgejä, ja kehittänyt sinne systemaattisempaa rakennetta. Toisin sanoen harjoitellut paljon eri mittaisia swingejä, sekä lyöntimittoja. Päätin samalla ottaa neljännen wedgen bägiini ja jättää rauta-3:sen pois. Näin saan lisää valikoimaa alle 120 metrin matkoille, missä tehdään eniten lyöntejä. Nyt siis bägistäni löytyy 46, 50, 54 ja 58 asteiset Clevelandin wedget.

Suomen pelikaudenkin avasin Perjantaina Tapiola Golfissa, ja tänään Nurmijärven viheröillä. Torstaina lähdetään Tommi Ruissalon kanssa kohti Madridia, missä käynnistyy 22. päivä Challenge Tourin kilpailu. Olen todella innoissani kun pääsee taas mittaamaan omaa tasoa kisojen merkeissä. Tämän kisan jälkeen on viikko välissä jonka jälkeen pelaan Turkissa Challenge Tourin kisan (7.-10.5).

- Henkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti