keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kohti uusia haasteita

Nyt on aika taas ryhdistäytyä tämän blogin suhteen, hiljaiselon on aika päättyä. Lensin maanantai iltana Prahaa. Sieltä puolentoista tunnin ajomatkan päässä sijaitsee Kunetica Golf, missä starttailee huomenna torstaina Challenge Tour osakilpailu. Viimeiset pari viikkoa on mennyt harjoitellessa, ja viimeisimpänä viime loppuviikko flunssasta toipuessa. Onneksi pahin on selätetty, ja hengitystorvetkin alkaa olemaan auki. Kisakenttä on testattu, ja hyväksi todettu. Kunto on mitä parhain, ja tulostasokin tulee varmasti olemaan kova. Joten porteista pitää lähteä heti täysillä liikkeelle.

Nyt edessäni on kolmen viikon kisaputki. Putki starttaa kahdella CT kilpailulla, ensin tosiaan täällä Tsekeissä (28.-31.5) ja ensi viikolla Sveitsissä (4.-7.6). Näiden jatkoksi pelaan osaltani kauden ensimmäisen Finnish Tour kilpailun Peuramaalla (11.-13.6) kesäkuun toisella viikolla.

Jotain pieniä ajatuksia tuleviin kisoihin. Realisti tässä täytyy siinä mielessä olla että kauden tulokset eivät ole vielä päätä huimanneet, joten liian kovia tavoitteita en lähde asettamaan. Tarkoitus on saada peliä loksahtelemaan kohdalleen. Se tulee sitä kautta että teen jokaisen pikku asian vieläkin paremmin ja huolellisemmin mitä olen aikaisemmin tehnyt. Pelkkä keskinkertaisuus ei johda muuta kuin keskinkertaisiin tuloksiin. Eli, valmistautumiset, alkulämmöt, ruutinit, lyönninsuunnittelut yms ovat tulevan kolmen viikon teema. Ja siihen sopiva määrä tahtoa ja tekemisen meininkiä matkaan niin vain taivas on rajana!

Huomenna iltapäivälähtö klo. 13.20.

- Henkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti