sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Pohjan kautta

Niin, eipä vielä mikään muuttunut. Samaa taistelua, mitä on nyt totuttu näkemään. Mutta nyt posiitivinen asenne alkoi jo löytymään vaikka tulokset oli, mitä oli. Tämä kevät on mennyt pitkälti murehtien, ja laahustaen. Mutta joskus pitää käydä montun pohjalla jotta voi nousta taas takaisin. Lainatakseni mm. Justin Rosen tarinaa, Rose ei päässyt ammattilaisena ensimmäiseen 21 kilpailuun viikonlopun kierroksille. Joskus se vaatii tuhdin määrän kärsivällisyyttä ja työtä. 

Tänään vedin Toni Korpiheten kanssa hyvät treenit rangella. Lyönti tuntuu rangella jo hyvälle, nyt vaan pitää saada se hyvä siirrettyä kentälle. Huomenna vielä treenit aamupäivällä, ja iltapäivällä katsomaan miten kärkiryhmä pelaa. Jos sieltä vaikka oppisi jotain, ikinä ei voi tietää...

Seuraavan CT kisan pelaan kahden viikon päästä Slovakiassa, Penati Golf Resortissa. Tuttu kenttä viime vuodelta. Ensi viikko aikaa huilaa ja tehdä työt valmiiksi Slovakiaan varten. Tarkat lyöntimitat pitää käydä ottamassa, koska edelleen pallot lähtee välillä aiottua pidemmälle. Ja yleensä yli missattu lyönti on se kaikista huonoin vaihtoehto (koettu jo tarpeeksi monta kertaa).

- Henkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti