keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Harjoittelun ja levon kautta

Toissa viikolla pelasin Slovakiassa CT kisan, joka ei vielä tuonut mukanaan riittävää määrää onnistumisia. Avauspeli oli vielä esteenä hyville tuloksille, kun 9/10 yli paarin tuloksista johtui avauksista. Muuten peli alkoi asettumaan kohdilleen. Viime viikko meni huilatessa ja harjoitellessa. Harjoituksissa keskityin perusasioihin sekä pelasin paljon. Tärkeää tässä kohtaa kautta on vaan harjoitella pelaamista... niin siitähän tässä vaan loppujen lopuksi on kyse. Löytää tapa pelata mahdollisimman alhaisia kierroksia, tyylipisteitä ei jaeta.

Sain kuulla iloisia uutisia viime viikolla, kun minulle myönnettiin kutsu Euroopan Tourin osakilpailuun Venäjälle syyskuun alussa. Kaikki peli ja harjoittelu tähtää siihen, sekä syksyn Euroopan Tourin karsintoihin. Odotan innolla kyseisiä kilpailua. Sitä ennen on kuitenkin vielä hyviä kisoja missä on hyvä vahvistaa omaa tekemistä.

Tänään tultiin Naantaliin, Aurinko Golfiin. Täällä alkaa huomenna Nordic Liigaan kuuluva osakilpailu. Tänään pro-am kilpailussa sain tehtyä tarvittavan gameplanin kisaan. Kenttä on todella märässä kunnossa, joten rulleja ei ole ollenkaan luvassa. Greenit on hienossa kunnossa ja pitää linjat hyvin. Hyvillä mielin huomiseen, lähtöaika 13.00.

- Henkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti