torstai 11. tammikuuta 2018

Kiina kutsuu

Syksyn pimeänä ja sateisena iltana sain puhelun Ari Savolaiselta Kiinasta. Hän oli alkusyksystä aloittanut hommat Xiamenissa sijaitsevalla Orient Golf klubilla, tarkemmin vielä Jerry Wong Golf Academialla. Apulaiselle oli tarvetta, ja Ari kyseli olisiko mulla mahdollista tulla auttamaan. Olin alusta asti innoissani tästä haasteesta. Vielä kun sain kaikki käytännön asiat järjestymään, oli aika pakata laukut tammikuun alussa.

Ensimmäinen viikko nyt täällä takana, pienen alku hämmennyksen jälkeen hommat alkaa rullaamaan. Kun tulee uuteen paikkaan, ja uuteen kulttuuriin sitä on hetken ihmeissään. Nyt viikossa olen ehtinyt tutustumaan Academian mukaviin ja ystävällisiin ihmisiin, jotka on tehnyt tänne sopeutumisesta helppoa. Ekan kolmen päivän sateetkin ovat väistyneet, ja täällä on päässyt nauttimaan auringon tuomista D-vitamiiniannoksista.

Hommaan kuuluu lähinnä Academian lapsien ohjausta ja opettamista, myös yksityistunteja saattaa jatkossa tulla. Kaikki muu aika on pyhitetty omalle harjoittelulle, ja siihen on ainakin nyt aluksi jäänyt hyvin aikaa. Tarkoitus on viettää tämä kevät täällä, parilla Suomi- visiitillä höystettynä. Katsotaan mitä kevät tuo tullessaan...

- Henkka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti