tiistai 30. tammikuuta 2018

Opetusta, treeniä ja lepoa

Ensimäinen kuukausi täällä tulee täyteen ihan juuri. Päivät ovat täyttyneet useimmiten aamusta iltaan, jos ei ole ollut opetusta niin olen suunnannut kentälle jo varhain. Viikonloppuopetukset alkaa aina yhdeksältä, välillä olen käynyt pelaamassa yhdeksän reikää ennen, ja illalla mennyt päivän päätteeksi salille. Joka tapauksessa aika ei ole ehtinyt käymään pitkäksi, kun kokoajan on ollut menossa. Iltasin olen koittanut aina jättää kaksi tuntia aikaa rauhoittua, ja venytellä ennen nukkumaan menoa.

Opetus täällä ei ole ihmeellisellä tasolla, joten on ollut hyvin helppo tuoda omaa osaamista näille lapsille. Välillä vaan tuntuu että lapset eivät ole kentällä täysin omasta tahdosta, mutta onneksi niitä ei ole montaakaan. Hyviä ja hauskoja tyyppejä löytyy seasta, ja välillä on saanut nauraa oikeen kunnolla lasten touhuille. Huumorin ja positiivisuuden kautta!

Nyt kun olen täällä hetken aikaa ollut, myös opetuksia on alkanut tulla hieman lisää. Sehän sopii, täytyy vaan aikatauluttaa niin että jää aikaa myös omalle treenille ;) ainakin aikataulutusta täällä on tehtävä, että tulee aika käytettyä maksimaalisesti. Suurin ero Suomeen verrattuna täällä on asioiden hoitamisen puolella. Tietysti vertailukohta on ääripää, mutta täällä joidenkin asioiden hoitaminen tuntuu olevan yllättävän hankalaa.

Jokatapauksessa omat treenitkin on sujuneet hyvin, ja toistoja on tullut iso määrä. Toistot olikin tämän ensimmäisen visiitin tarkoitus. Tiettyjen juttujen, lähinnä lyönnissä olevien kanssa saa vielä työstää. Mutta joitakin ahaa- elämyksiä täällä on tullut jo koettua.

Reilun viikon päästä 10 päivä lauantaina koittaa visiitti Suomeen. Luvassa onkin suoraan Helsinki - Vantaalta siirtyminen Kittilän koneeseen, jonne menemme muutamaksi päiväksi nauttimaan Suomen talvesta. Sen jälkeen olen vielä viikon kotona, ennenkuin koittaa paluu takaisin tänne helmikuun loppu puolella.

- Henkka
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti